Cum functioneaza

Pasul 1


Alegeti sejurul mult dorit pentru luna de miere. 

Perfect Tour va ofera o lista de destinatii de lux pentru o luna de miere, exact asa cum ati visat! In cazul in care destinatia dorita nu se afla printre ofertele noastre, va rugam sa ne contactati solicitand o oferta personalizata pentru orice destinatie, oriunde in lume. Aceasta va fi introdusa pe site si veti putea sa o adaugati in lista de cadouri.

Puteti adauga tot ceea ce va place in registrul vostru-de la excursii optionale, de la upgrade-uri ale camerei, etc. Invitatii vostri vor contribui la indeplinirea dorintelor voastre. Vor achita valoarea cadoului cu cardul de credit sau direct in agentiile Perfect Tour.

 

Pasul 2


Personalizati lista voastra cu un titlu atragator si o descriere a sejurului. Alegeti daca doriti ca lista de cadouri sa fie publica sau privata.

 

Pasul 3


Trimiteti lista de cadouri familiei si prietenilor. O puteti trimite prin email, Facebook si pe alte retele de socializare. Provocati-va prietenii si familia sa va ofere luna de miere la care ai visat! 

 

Pasul 4


Asezati-va comod si vedeti cum familia si prietenii va indeplinesc visul! 

- Contributia lor poate fi vazuta doar de voi daca lista nu este facuta publica.

- Daca vor dori ca mesajul lor sa fie impartasit cu ceilalti, nu este nici o problema. Un click si s-a rezolvat!

Orice schimbare la lista de cadouri se poate efectua printr-un click la “Lista de cadouri”. Nu-i asa ca este usor?

 

Pasul 5


Alegeti data la care va doriti sa incheiati lista de cadouri.  Aceasta trebuie sa fie inainte de sejurul ales de voi.

Daca prietenii si familia sunt super generosi si veti obtine o suma mai mare decat costul vacantei, aveti doua variante: 

-Puteti alege extra optiuni la pachetul de luna de miere ( ex: excursii optionale,  upgrade la camera etc.)

-Primiti un voucher de cadouri cu numele vostru care poate fi folosit pentru a cumpara servicii turistice de la Perfect Tour in numele vostru. ( Voucherele vor fi valide timp de un an de la data emiterii). 

 

Pasul 6


Aceasta este partea cea mai grea! Decideti ce impachetati si pregatiti-va de vacanta! Nu uitati sa trimiteti familiei si prietenilor o poza uimitoare cu voi doi.